Nieuws

Waar en hoe laat wordt Le Classique tussen Olympique Marseille en PSG uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Le Classique tussen Olympique Marseille en PSG uitgezonden?

27 maart - 21:49 Laatste update: 21:49

Komende zondag staat de Franse klassieker tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain op het programma. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Marseille en PSG gelden al sinds jaar en dag als elkaars grootste rivalen. L’OM wist in de gehele clubgeschiedenis in totaal tien landstitels te grijpen, de Parijzenaren elf. Dit jaar is het verschil tussen beide clubs echter enorm. PSG is de huidige koploper van de Ligue 1, met een voorsprong van twaalf punten op nummer twee Stade Brest. Marseille staat zevende en moet in het restant van de competitie nog alles op alles zetten om Europees voetbal te halen.

Olympique Marseille - PSG kijken

'Le Classique' tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain begint zondag 31 maart om 20.45 uur in het Stade Vélodrome. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!