Nieuws

Om deze reden verhoogt Ajax de prijzen voor seizoenkaarthouders

Om deze reden verhoogt Ajax de prijzen voor seizoenkaarthouders

27 maart - 17:29

Ajax heeft een prijsverhoging van 5% voor de seizoenkaarten doorgevoerd. De Amsterdamse club communiceerde de inflatie als reden via een mail aan alle seizoenkaarthouders. Supporters konden hun seizoenkaart verlengen, met behoud van voordelen.

'Allereerst willen we je bedanken voor je steun', schreef Ajax aan hun seizoenkaarthouders. 'Steun die we zielsgraag beantwoorden met prestaties die je van Ajax moet verwachten. Het mag duidelijk zijn: dat is ons dit seizoen niet gelukt. We werken daarom ook hard aan een toekomst waarin Ajax weer opstaat. Een toekomst waarin wij geloven en die we graag met jou en al je mede-seizoenkaarthouders tegemoet gaan.'

Supporters kunnen blijven profiteren van voordelen als 10% korting bij de fanshop en voorrang bij kaartverkoop. Ajax, dat jaarlijks zo'n veertigduizend seizoenkaarten verkoopt, biedt ook komend seizoen de optie voor resale van tickets via de Ajax-app en introduceert opnieuw de mogelijkheid voor een fysieke Collector’s pas. De beslissing over het al dan niet aanbieden van nieuwe seizoenkaarten werd genomen na de verlengperiode, afhankelijk van het aantal verlengingen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!