Reactie

Zo dacht Verbruggen over de spraakmakende winnende treffer van Duitsland

Zo dacht Verbruggen over de spraakmakende winnende treffer van Duitsland

27 maart - 11:29

Bart Verbruggen moest na een prima oefeninterland tegen Duitsland als nog als verliezer van het veld stappen. De doelman van Oranje werd vijf minuten voor tijd nog uit een hoekschop geklopt door Niclas Füllkrug. Er was even veel te doen over het doelpunt, want was de bal wel over de doellijn? Ja, zo bleek direct. Dat was even slikken voor de international. VoetbalNieuws neemt de uitspraken van Verbruggen met je door.

"Doordat er wat schermutselingen voor me waren, moest ik een beetje naar achteren duiken", blikt Verbruggen na afloop tegenover de NOS terug op het moment. "Maar ik dacht echt dat ik hem voor de lijn had", iets wat toch niet het geval was. Met dank aan een speciale technologie kon de arbiter van dienst direct zien dat het een geldig doelpunt voor Duitsland was.

Voordat Verbruggen zelf doorhad dat het een geldige treffer was, zocht hij de scheidsrechter nog even op. "Ik ging nog even naar hem toe en zei dat ik de bal volgens mij echt had. Dat zei mijn gevoel mij ook Maar toch werd het een doelpunt", aldus Verbruggen, die na afloop van de wedstrijd kreeg te horen dat er een speciale chip in de voetbal zit. " Dan is het duidelijk: het was een goal. Het scheelde in ieder geval echt niet veel."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!