Nieuws

Deze twee Eredivisiespelers staan op de radar bij Napoli om Lobotka te vervangen

Deze twee Eredivisiespelers staan op de radar bij Napoli om Lobotka te vervangen

24 maart - 21:15 Laatste update: 22:26
1

Napoli zou interesse hebben in Jerdy Schouten en Quinten Timber. De Italiaanse krant Corriere dello Sport meldt dat de middenvelders goede kandidaten zijn om Stanislav Lobotka te vervangen.

Lobotka lijkt komende zomer Napoli te gaan verlaten. De Slowaakse middenvelder geniet volgens verschillende media interesse van onder andere FC Barcelona. Napoli heeft inmiddels het vizier verder gericht en ziet volgens Corriere dello Sport in Schouten en Timber potentiële opvolgers.  

Schouten staat er na zijn tijd bij Bologna nog altijd goed op in Italië. Volgens het Italiaanse medium wordt de PSV-er in het scoutingsrapport betiteld als een complete middenvelder. Volgens Transfermarkt.nl heeft Schouten op dit moment een transferwaarde van ongeveer 24 miljoen euro. Timber geldt niet bepaald als een goedkoper alternatief, want Feyenoord verlangt zo’n twintig miljoen voor Timber volgens het medium. De krant noemt de prijs niet heel redelijk voor de middenvelder. Vanwege de opleiding bij Feyenoord en Ajax wordt van Timber verwacht dat hij weinig aanpassingsproblemen zal kennen bij de Italiaanse titelverdediger.

Napoli heeft in het verleden vaker in Nederland gescout, waardoor de interesse in het tweetal niet volledig uit de lucht komt vallen. Het is op dit moment nog niet bekend in hoeverre de interesse daadwerkelijk concreet is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!