Transfernieuws

'United kijkt naar opvolger Amrabat: deze namen staan hoog op het wensenlijstje'

'United kijkt naar opvolger Amrabat: deze namen staan hoog op het wensenlijstje'

24 maart - 11:25

Om het middenveld volgend seizoen te versterken, zou Manchester United de zinnen hebben gezet op het binnenhalen van een grote naam. Met dat nieuws komt CaughtOffside middels bronnen rond de club naar buiten. Welke spelers als mogelijke opties gelden, neemt VoetbalNieuws met je door!

Komende zomer lijkt United weer afscheid te gaan nemen van Sofyan Amrabat. De huurling van Fiorentina kan geen potten breken in Manchester en mag zo weer terugkeren naar Italië. Om de Marokkaan te vervangen zou United kijken naar gerespecteerde namen. Zo klinkt de naam van Adrien Rabiot nog altijd rond de club. De Fransman werd al meerdere keren aan The Red Devils gelinkt, maar tot een transfer kwam het nooit. Komende zomer loopt het contract van Rabiot af, waardoor United mogelijk eindelijk door lijkt te kunnen pakken.

Naast Rabiot staat de naam van Joao Neves nog altijd hoog op het wensenlijstje van United. Begin deze maand gingen er zelfs al geluiden dat de club akkoord zou zijn gegaan met de vraagprijs van Benfica, dat het negentienjarige talent alleen voor een bedrag van ruim honderd miljoen pond wil laten gaan. Mocht het niet tot een transfer komen met Rabiot en Neves, dan zou ook Youssouf Fofana als optie gelden. De 25-jarige middenvelder maakt indruk bij AS Monaco en wordt op 28 miljoen euro geschat. Het medium geeft ook aan dat de vermeende interesse in Teun Koopmeiners is komen stil te liggen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!