Nieuws

Waar en hoe laat wordt Ajax Vrouwen - Chelsea in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ajax Vrouwen - Chelsea in de Champions League uitgezonden?

18 maart - 11:58 Laatste update: 19 maart - 06:45

De Ajax Vrouwen staan dinsdagavond als eerste Nederlandse team ooit in de kwartfinales van de UEFA Women's Champions League. De Amsterdammers spelen tegen Chelsea. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax werd dit seizoen tweede in een poule met Paris Saint-Germain, Bayern München en AS Roma. Alle wedstrijden werden in de Johan Cruijff ArenA gespeeld, wat eveneens een primeur was voor de dames van Ajax. Chelsea geldt als één van de beste teams ter wereld. De Londenaren werden ten koste van BK Häcken, Paris FC en Real Madrid groepswinnaar. The Blues waren in het seizoen 2020/21 verliezend finalist in de Champions League.

Live Ajax - Chelsea in de Champions League

Ajax – Chelsea begint dinsdag 19 maart om 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op NPO3. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!