Transfernieuws

'Serie A-club bekeek Gimenez diverse keren, interesse nog altijd serieus'

'Serie A-club bekeek Gimenez diverse keren, interesse nog altijd serieus'

16 maart - 07:05 Laatste update: 07:06

Napoli blijft geïnteresseerd in Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Met dat nieuws komt het Spaanse MARCA zaterdagochtend. Scouts van de Italiaanse club zouden de Mexicaan nauwlettend in de gaten houden.

Gimenez wordt door de Spaanse media met Napoli in verband gebracht als mogelijke vervanger van Victor Osimhen, mocht de Nigeriaanse sterspeler komende zomer vertrekken. De Italiaanse journalist Nicolo Schira weet te melden dat Napoli Gimenez blijft monitoren en dat de club hem de afgelopen maanden al een aantal keer heeft bekeken.

Feyenoord beseft dat het moeilijk zal zijn om zijn goalgetter deze zomer te behouden. De interesse vanuit andere clubs is enorm. MARCA heeft het over een verlangde transfersom van circa vijftig miljoen euro. Bovendien zou Gimenez er goed op staan bij andere clubs uit de Serie A, Premier League en La Liga.

Gimenez speelt sinds de zomer van 2022 voor Feyenoord. Voor de Rotterdammers speelde hij tot dusver 79 officiële wedstrijden, waarin hij 47 keer scoorde. Zijn contract in De Kuip loopt nog tot medio 2027. Vorig seizoen werd hij onder trainer Arne Slot landskampioen in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!