Transfernieuws

'Willem II strikt oud-PSV'er in transfervrije overstap van FC Eindhoven'

'Willem II strikt oud-PSV'er in transfervrije overstap van FC Eindhoven'

01-07-2022 17:32

Willem II is nadrukkelijk in de markt voor Matthias Verreth. De 24-jarige Belg speelde het afgelopen halve seizoen bij FC Eindhoven en lijkt transfervrij naar de Tricolores over te stappen. 

Dat meldt het Brabants Dagblad. Verreth kwam in 2007 bij PSV terecht en speelde jarenlang bij de jeugd en de beloften. In het seizoen 2018-2019 mocht de aanvallende middenvelder drie wedstrijden meedoen bij de hoofdmacht van de Eindhovenaren, destijds onder leiding van Mark van Bommel. De speler kon in Eindhoven echter niet doorbreken in de lichtstad en vertrok naar het Belgische Waasland-Beveren.

Nadat zijn contract werd ontbonden in België, speelde de middenvelder het afgelopen halfjaar bij FC Eindhoven. Vanwege het aflopende contract kan Verreth transfervrij de overstap naar Tilburg zetten. Promovendus Excelsior was naar verluidt ook druk bezig met de handtekening van de Belg. In totaal speelde Verreth tot dusver 96 duels in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij zestien doelpunten maakte en tien assists gaf. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!