Nieuws

Deze Ajacied maakt kans op de titel van speler van de week in de Conference League

Deze Ajacied maakt kans op de titel van speler van de week in de Conference League

8 maart - 10:01

Ajax speelde donderdagavond een goede wedstrijd tegen Aston Villa. Het duel eindigde in 0-0, maar een Ajacied heeft veel indruk gemaakt en is genomineerd voor de titel van speler van de week in de Conference League. Deze speler maakt kans op de onderscheiding.

Wie is genomineerd voor speler van de week?

Waar na afloop van het duel tussen Ajax en Aston Villa vooral Ahmetcan Kaplan werd geroemd, heeft de UEFA Jorrel Hato aangewezen als een van de beste spelers van de week. De verdediger werd donderdag achttien jaar oud en vierde dat door de nul te houden. Daarnaast wist hij tien keer de bal te veroveren, voerde hij twee succesvolle tackles uit en kwam 95% van zijn passes bij een medespeler aan.

Andere kanshebbers voor de prijs zijn Jonathan David van LOSC Lille, Eran Zahavi van Maccabi Tel Aviv en Bruno Petkovic van Dinamo Zagreb. Die drie wisten donderdagavond allen twee keer het net te vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!