Nieuws

La Liga president spreekt zich uit over transfer Mbappé naar Real Madrid

La Liga president spreekt zich uit over transfer Mbappé naar Real Madrid

23 februari - 18:45 Laatste update: 18:54

Kylian Mbappé lijkt echt op weg te zijn naar Real Madrid. Javier Tebas, president van La Liga, beweert dat de transfer voor 99 procent rond is. Het contract van de Fransman loopt komende zomer af, waardoor hij met de Madrilenen in gesprek mag over een dienstverband.

Al weken gonst het van de geruchten rondom de nieuwe bestemming van Mbappé. Het lijkt er sterk op dat Real Madrid zijn nieuwe bestemming wordt. In gesprek met L’Équipe bevestigt Tebas de geruchten. De 25-jarige Fransman zou de clubleiding van Paris Saint-Germain al hebben ingelicht over zijn beslissing.

"Ik weet niet of het contract al getekend is. Natuurlijk is het groot nieuws voor Real en het Spaanse voetbal. Hij is een van de beste spelers ter wereld. In mijn ogen zijn dat op dit moment Jude Bellingham, Mbappé en Erling Haaland. Twee van hen spelen straks voor Real", aldus de president van La Liga.

Tebas benadrukt hoe belangrijk het is om grote namen in La Liga te zien, maar ziet de competitie ook zonder absolute sterren als topcompetie. "Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar zijn ook vertrokken en La Liga doet het nog steeds goed. Mbappé moet de komende jaren consolideren wat we al jaren doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!