Transfernieuws

'Domper voor Huijsen: Juventus zet talentvolle Nederlander op de transferlijst'

'Domper voor Huijsen: Juventus zet talentvolle Nederlander op de transferlijst'

8 februari - 21:06

Een domper voor Dean Huijsen, nu blijkt dat Juventus overweegt de talentvolle verdediger te verkopen. De Italiaanse grootmacht lijkt komende zomer enkele grote talenten te laten gaan, waaronder Huijsen. Zo weet La Gazzetta dello Sport naar buiten te brengen.

Juventus lijkt het komende zomer met beperkt transferbudget te moeten gaan doen. Naar verluidt hebben de Bianconeri 'slechts' zestig miljoen euro te besteden. Om het budget te vergroten zou het overwegen om talenten die momenteel op huurbasis elders spelen te verhuren. Naast Huijsen, die afgelopen winter de tijdelijk overstap naar AS Roma maakte, zou ook Frosinone-huurling Matias Soulé mogen vertrekken.

Huijsen brak dit seizoen toe bij Juventus, dat hem echter niet nodig had. Onder leiding van de inmiddels ontslagen José Mourinho werd de verdediger naar AS Roma gehaald. Juventus zou hopen om de achttienjarige voor een bedrag van tussen de 25 en dertig miljoen euro van de hand te kunnen doen, zo klinkt het. Onder meer Manchester United, Borussia Dortmund en RB Leipzig zouden de verdediger in de gaten houden.

Afgelopen winter leek Moise Kean al naar Atlético Madrid te vertrekken, maar die deal liep uiteindelijk stuk. De Italiaans staat nog altijd op de transferlijst van Juventus, dat ook afscheid zou willen nemen van Kaio Jorge en Samuel Iling-Junior. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!