Breaking news

PSV raast over de transfermarkt: 'Manhoef afgebeld' en 'Komt terug voor Driouech'

PSV raast over de transfermarkt: 'Manhoef afgebeld' en 'Komt terug voor Driouech'

31 januari - 19:05 Laatste update: 19:20

PSV schakelt razendsnel door op de transfermarkt en heeft Million Manhoef alweer afgebeld. Eerder op de dag informeerde de Eindhovenaren nog naar Manhoef, maar PSV is nu alweer uitgekeken op de buitenspeler. In Eindhoven is men nog altijd bezig met zoeken van een vervanger van Noa Lang.

Eerder op woensdag werd bekend dat PSV zich in Arnhem had gemeld voor Million Manhoef. Vitesse wilde de buitenspeler graag verkopen vanwege de financiële problemen, maar tot een concrete deal is het nooit gekomen. De Eindhovenaren zijn alweer doorgeschakelt naar een andere optie, aldus De Gelderlander.

Volgens journalist Jeroen Kapteins van De Telegraaf is Million Manhoef echter nooit concreet in beeld geweest bij PSV. De Eindhovenaren hebben naar hem geïnformeerd, alleen daarbij is het gebleven. Wel kan de buitenspeler van Vitesse rekenen op meedere geïnteresseerde clubs uit Italië. Echter is het de vraag of er wel een deal gesloten kan worden voor het einde van het transferwindow.

Hoewel Million Manhoef dus definitief niet naar Eindhoven komt is PSV nog niet klaar in Rotterdam. Volgens verschillende media, waaronder Voetbal International gaan de Eindhovenaren nog terugkomen voor Couhaib Driouech. De buitenspeler van Excelsior was al in de picture, maar werd afgezegd vanwege zijn hoge prijs. Het lijkt erop alsof PSV dus meedere lijntjes heeft uitstaan. Ook vanuit het kamp van Driouech bestaat het vertrouwen dat er een deal tussen beide partijen zit aan te komen.