Nieuws

'PSV wil zich versterken met concurrent voor Ramalho: St. Juste op de radar'

'PSV wil zich versterken met concurrent voor Ramalho: St. Juste op de radar'

28 januari - 20:35 Laatste update: 20:35

PSV wil nog voor het sluiten van de transferwindow zaken doen en is uitgekomen bij Jeremiah St. Juste. Volgens meedere media willen de Eindhovenaren nog een concurent voor André Ramalho binnen halen. De komende dagen moet meer duidelijkheid komen over een mogelijke deal.

PSV haalde Armel Bella-Kotchap binnen als concurrent van André Ramalho, maar de geleende verdediger van Southampton raakte snel langdurig geblesseerd. Ondertussen is hij wel weer te vinden op het trainingsveld, maar hij traint nog niet mee met de selectie. Daarom is Jeremiah St. Juste nu op de radar gekomen, aldus Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

De verdediger die eigendom is van Sporting CP is dit seizoen nog niet veel aan spelen toe gekomen. Slechts acht keer speelde hij en geen enkele keer kwam het tot negentig minuten. 'Met St. Juste zou PSV een centrumverdediger halen die nog niet bijzonder veel gespeeld heeft dit seizoen. PSV was eerder al geïnteresseerd in St. Juste, toen kwam het niet tot een deal', aldus VI.

Ook in Portugal wordt de interesse van PSV in St. Juste gemeldt. A Bola schrijft dat de Eindhovenaren graag willen huren met een optie tot koop. 'Als de transfer doorgaat, zal het een huurtransfer zijn tot het einde van het seizoen met een optie tot koop die aan het einde van het seizoen geactiveerd kan worden. Sporting zal de investering van tien miljoen euro die het in de zomer van 2022 deed minimaal willen terugverdienen', schrijft de Portugese krant.