Transfernieuws

'Engelse topclub schuift 50 miljoen euro opzij voor komst Zirkzee'

'Engelse topclub schuift 50 miljoen euro opzij voor komst Zirkzee'

24 januari - 12:38

Joshua Zirkzee staat goed op de kaart in Engeland en dat leidt tot de interesse van de nodige topclubs. De Nederlandse spits wordt door Arsenal zelfs zó op waarde geschat dat The Gunners 50 miljoen euro overhebben voor de goaltjesdief. 

Volgens La Gazetta dello Sport heeft Arsenal 50 miljoen euro opzijgeschoven voor de diensten van Zirkzee. De Londense topclub laat de laatste maanden fraai voetbal zien, maar heeft moeite met het afronden van kansen. Zirkzee zou voor manager Mikel Arteta als topkandidaat gelden om dat probleem te verhelpen. Bologna zou volgens de roze sportkrant echter een 'Højlund-achtig bedrag' willen ontvangen: de Deen werd door United voor 74 miljoen euro aangetrokken.

Engelse berichtgeving meldt dat United nog altijd de hoofdgegadigde is om Zirkzee over te nemen. De Nederlander maakt indruk bij Bologna en is dit seizoen goed voor zeven treffers en twee assists in negentien Serie A-wedstrijden. De speler werd in 2022 voor 8.5 miljoen euro overgenomen van Bayern München en Bologna lijkt de jackpot te krijgen voor de speler.