Meer video’s

Neymar trekt niet hard aan ruzies binnen PSG: 'Net als relatie met mijn vriendin'

14 februari - 09:20

Neymar heeft een bijzondere vergelijking losgelaten op de kleedkamerruzies van Paris Saint-Germain. Volgens Franse media zouden sommige Brazilianen uit de selectie van de Parijzenaren het aan de stok hebben met technisch directeur Luis Campos.

Vooral Neymar en Marquinhos zouden de aanstichters zijn van de discussies met Ocampos. De nederlagen tegen Olympique Marseille en AS Monaco zouden daar de oorzaak van zijn. "Er is wel wat gebeurd, ja", laat Neymar los tijdens een persmoment in aanloop naar de Champions League-kraker tegen Bayern München.

"Een kleine discussie, we waren het niet eens met elkaar", downplayt de Braziliaan de situatie. Een bijzondere vergelijking is het gevolg. "Dat gebeurt bijna iedere dag, maar ik hou van iedereen bij de club. Het is net als de relatie met mijn vriendin. Voetbal is niet alleen maar liefde en alleen maar vriendschap."

Ruzies of niet, de komende weken zijn doorslaggevend voor het seizoen van PSG. De Franse topclub heeft al jaren als hoofddoel het winnen van de Champions League, maar treft een zeer hoge horde bij de laatste zestien van het toernooi. Een herhaling van de finale van het seizoen 2020/2021 tegen Bayern München staat op de planning.

Plaats een reactie