Samenvatting: Palmer is niet te stoppen en evenaart Haaland met vier doelpunten

16 april - 06:40

Chelsea won eenvoudig van het noodlijdende Everton op maandagavond. Cole Palmer werd de grote man en scoorde zijn hattrick al voor rust. Daarmee evenaarde hij niet alleen Erling Haaland, maar in de tweede helft kwam hij ook gelijk in doelpunten met de topscorer van de Engelse competitie.

Na wederom een nieuwe puntenstraf wordt het steeds moeilijker voor Everton om het hoofd boven water te houden in de Premier League. Op bezoek bij Chelsea kon de ploeg van Sean Dyche totaal geen vuist maken en het verloor kansloos met 6-0. Naast vier treffers van Palmer scoorden Nicolas Jackson en Alfie Gilchrist ook beiden. Voor de 21-jarige Engelse aanvaller van The Blues was het zijn twintigste treffer van het seizoen en daarmee is hij nu gedeeld topscorer van de Premier League.