Nieuws

Twente volgt voorbeeld PSV op en laat seizoenkaartprijs onveranderd: 'Niet gepast'

Twente volgt voorbeeld PSV op en laat seizoenkaartprijs onveranderd: 'Niet gepast'

03-05-2022 20:15

FC Twente zal de prijs van de seizoenkaart onveranderd laten en volgt daarmee het voorbeeld van PSV op. De Tukkers beginnen woensdagochtend met de seizoenkaart- en Premium Seatverlenging voor het komende seizoen.

Twente presteert dit seizoen uitermate goed en gepaard met de verhoogde inflatie zou dat kunnen leiden tot hogere prijzen. Via de officiële kanalen bevestigt de nummer vier van de Eredivisie echter dat dit niet zal gebeuren. 'Na een aantal seizoen waarin een deel van de wedstrijden niet bezocht kon worden, heeft de club besloten de prijzen voor de bestaande en huidige seizoenkaart- en Premium Seathouders volgend seizoen niet te verhogen', laat de club weten.

'Hoewel de infflatie momenteel tot grote hoogte reikt, vindt de club een prijsverhoging nu niet gepast. Tevens wil de club de algehele kostenstijging niet verhalen op haar trouwe supporters middels de seizoenkaarten'. Voor nieuwe leden zullen wel nieuwe tarieven gelden, benadrukt de club. 'Voor nieuwe seizoenkaarthouders die vanaf 14 juni kunnen bestellen, wordt wel een prijsverhoging doorgevoerd (deze prijzen worden later bekend)', schrijft de club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!