Nieuws

BILD: 'Geen persoonlijk akkoord van Lewandowski met Barcelona, wel interesse'

BILD: 'Geen persoonlijk akkoord van Lewandowski met Barcelona, wel interesse'

11-04-2022 18:14 Laatste update: 18:19

Robert Lewandowski wordt in Polen in verband gebracht met een vertrek naar FC Barcelona, maar volgens BILD is dit niet helemaal waar. Dat de Poolse-spits afscheid gaat nemen van Bayern München, wordt echter niet uitgesloten.

Het contract van Lewandowski loopt nog tot de zomer van 2023. De nummer negen wordt de afgelopen tijd veelvuldig in verband gebracht met Europese topclubs, waar Barcelona er één van is. Eerder deze maandag brachten Poolse media zelfs al dat er sprake is van een persoonlijk akkoord tussen Lewandowski en de Catalanan. De doorgaans betrouwe BILD-verslaggever Christian Falk is ervan overtuigd dat deze berichtgeving niet klopt.

Ook Sport1 weet dat er nog geen duidelijkheid is over de toekomst van Lewandowski. Dat betekent dus dat het ook mogelijk is dat de spits langer te bewonderen is bij Der Rekordmeister.

Op korte termijn zullen er contractonderhandelingen plaatsvinden tussen Lewandowski en Bayern, wat uitsluitsel zal geven over de toekomst van de Poolse spits. Een vertrek van Lewandowski betekent een hap uit het doelpuntenarsenaal van de koploper van de Bundesliga: in alle officiële duels voor Bayern maakte Lewandowski er alweer 46 dit seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!