Nieuws

Mvogo: 'Ik ben blij om op het veld te staan, voor deze geweldige fans'

Mvogo: 'Ik ben blij om op het veld te staan, voor deze geweldige fans'

07-04-2022 23:34

Yvon Mvogo is erg blij dat hij van trainer Roger Schmidt de voorkeur boven concurrent Joël Drommel kreeg. De Zwitserse sluitpost hield bij zijn derde optreden voor PSV dit seizoen de nul.

"Dit is een beloning voor het hele team, want we hebben veel gevochten en gerend", trapt Mvogo af voor de camera van ESPN. "We hebben iets meer moeten lijden dan normaal, maar dat hoort erbij. Ik ben blij voor het team."

Mvogo kreeg voor het duel met Leicester City van Schmidt te horen dat hij het doel van de Eindhovenaren mocht verdedigen. "Het was een rare week, ja. Als keeper moet je altijd ready zijn: alles kan gebeuren. Dat was nu het geval. Ik ben blij om op het veld te staan, voor deze geweldige fans."

"Ik heb lang niet gespeeld. Het was dus goed voor me om weer wat speelminuten te maken", vervolgt Mvogo. "Ik moest bij elke bal gefocust zijn, maar ik wist dat ik vandaag veel te doen zou krijgen. Voor een keeper is dat altijd makkelijk. Of ik er volgend weekend (tegen RKC Waalwijk, red.) weer in sta? Dat moet je aan de coach vragen, maar ik ben er klaar voor."