Nieuws

Van Nistelrooy geniet volste vertrouwen bij PSV: 'Hij heeft enorm veel geleerd'

Van Nistelrooy geniet volste vertrouwen bij PSV: 'Hij heeft enorm veel geleerd'

30-03-2022 18:47

Ruud van Nistelrooy kan rekenen op het volste vertrouwen van de PSV-directie bij zijn nieuwe job als hoofdtrainer van de Eindhovenaren. Technisch directeur John de Jong looft de ontwikkeling van de oud-spits.

"Wij hebben een groot geloof in de weg die we deze zomer met Ruud als hoofdcoach van PSV inslaan", aldus De Jong op in het officiële statement van PSV. "Wij zijn erg blij dat Ruud ja heeft gezegd. Hij geniet het volledige vertrouwen van de huidige PSV-directie en Marcel Brands."

"Ruud heeft de afgelopen jaren binnen en buiten PSV enorm veel geleerd, indruk gemaakt als leider van verschillende teams en is klaar om leiding te geven aan het eerste elftal van PSV. We geloven dat de weg die we deze zomer met Ruud en de club inslaan PSV veel oplevert."

De precieze invulling van de staf is nog niet helemaal duidelijk. Zowel Fred Rutten, André Ooijer als Javier Rabanal lijken Van Nistelrooy te gaan ondersteunen. "De komende maanden benutten we om de volledige invulling van de technische staf te bepalen", stelt De Jong.

De Jong weet dat er dit seizoen nog veel te winnen is en is daarom blij dat er duidelijkheid is over de trainerspositie komend seizoen. "De huidige staf focust zich met de spelersgroep volledig op het winnen van prijzen in dit seizoen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!