Transfernieuws

Clement kiest na vier seizoenen PEC Zwolle voor nieuw avontuur

Clement kiest na vier seizoenen PEC Zwolle voor nieuw avontuur

08-03-2022 13:08

Pelle Clement (25) en PEC Zwolle gaan na dit seizoen uit elkaar. De aanvallend ingestelde middenvelder heeft een aflopend contract en zoekt zijn heil elders, meldt De Stentor

Clement kwam dit seizoen tot tien optredens voor de Blauwvingers en is bezig aan zijn vierde seizoen in Zwolle. Door een enkelblessure stond hij tussen september en december buitenspel. Clement doorliep de jeugdopleiding en speelde een jaar in Engeland bij Reading.

PEC moet zich ook zorgen maken over het vertrek van meerdere spelers. Ook Yuta Nakayama twijfelt over contractverlenging. De 25-jarige Japanner is met PEC in gesprek en heeft aangegeven graag te willen blijven, maar staat ondertussen ook open voor andere clubs. Ook is het nog maar de vraag of Kenneth Paal (24) bij de club blijft. 

PEC bungelde maandenlang onderaan de ranglijst van de Eredivisie, maar is sinds de jaarwisseling bezig met een imposante serie. Na de zege op Fortuna Sittard (0-1) is de ploeg van trainer Dick Schreuder opgeklommen naar de zestiende plaats. Komende zondag wacht Feyenoord in Zwolle.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!