Nieuws

PSV oogst veel lof van Afellay:  'Ze hebben een enorm luxeprobleem'

PSV oogst veel lof van Afellay: 'Ze hebben een enorm luxeprobleem'

12-11-2023 22:45

Verschillende PSV spelers konden op complimenten rekenen van Ibrahim Afellay. Zo oogste André Ramalho lof, maar door de vele kwaliteit zag de oud-PSV'er een ander probleem misschien optreden. PSV won de wedstrijd makkelijk met 4-0.

"Ze hebben een enorm luxeprobleem met de aanvallende middenvelders", zei de voormalig Oranje-international in Studio Voetbal. Toch is het niet overal bij PSV goed bezet. "Dat hebben ze centraal achterin niet. Dat is het pijnpunt van PSV, de bezetting op die positie, al speelde Ramalho tegen PEC misschien wel zijn beste wedstrijd in zijn tijd bij PSV."

Een andere verdediger ontving ook complimenten. Sergiño Dest gaf de assist voor de 4-0 en die fraaie actie bleef hangen bij Afellay. "De actie van Dest voor de goal was van grote schoonheid. Dat was heel knap."

Ook een andere kwaliteit van Dest kwam bovendrijven. "Hij dendert ook constant maar door. Die jongen heeft vijf longen en is onvermoeibaar. Daar heeft PSV een extra wapen mee. PSV is sowieso geen enkel moment in de problemen gekomen tegen PEC."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!