Transfernieuws

'Rulli maanden aan de kant door schouderblessure, Bayern-transfer van de baan'

'Rulli maanden aan de kant door schouderblessure, Bayern-transfer van de baan'

13-08-2023 10:34

Gerónimo Rulli staat naar alle waarschijnlijkheid zo'n drie maanden aan de kant. De doelman liep een blessure op tegen Heracles Almelo, maar dat is niet het enige slechte nieuws voor de doelman.

Rulli kwam zaterdagavond hard in botsing met Hercales-aanvaller Jizz Hornkamp. De doelman bleef minutenlang op de grond liggen en werd behandeld door het medische team voordat hij per brandcard werd afgevoerd. Volgens journalist Florian Plettenberg staat de doelman ongeveer drie maanden aan de kant door een schouderblessure. Jay Gorter verving de Argentijn tegen Heracles, maar het is nog onduidelijk of hij de komende weken die plek zal behouden.

Wat de blessure extra zuur maakt is dat Rulli in de nadrukkelijke belangstelling stond van Bayern München. De Beierse ploeg is nog altijd op zoek naar een vervanger van de geblesseerde Manuel Neuer na het vertrek van Yann Sommer. Rulli was één van de topkandidaten, maar door zijn naam lijkt nu dus een streep te gaan. Bayern zal intern de komende dagen gaan bekijken wie nu de topprioriteit gaat worden.