Nieuws

'Neymar en Verratti naar de uitgang geduwd: beide niet welkom op media-dag PSG'

'Neymar en Verratti naar de uitgang geduwd: beide niet welkom op media-dag PSG'

09-08-2023 16:52 Laatste update: 19:47

Neymar en Marco Verratti moeten Paris Saint-Germain deze zomer verlaten, zo valt op te merken uit het handelen van de club. Beide spelers waren woensdag niet welkom op de media-dag van de club waar ook de officiële foto’s werden genomen, meldt RMC Sport.

Mocht het nog niet duidelijk zijn, dan is het dat nu wel. Neymar, maar ook Verratti worden richting de uitgang gedirigeerd door de club. Het nieuws dat de Braziliaan zou willen vertrekken was al enige tijd duidelijk, maar aangezien er iedere zomer wel nieuws komt dat hij wil vertrekken, blijft het giswerk. Paris houdt echter niets meer aan de verbeelding over en heeft de aanvaller en de Italiaan laten weten dat ze niet meer welkom zijn. Vanuit de club hebben Luis Campos en Luis Enrique gesprekken gehad met enkele spelers om hen op de hoogte te stellen dat ze een andere club moeten zoeken.

Naast Neymar en Verratti hebben ook Renato Sanches, Hugo Ekitike en Juan Bernat te horen gekregen dat er in Parijs geen toekomst meer voor hen is. Alle spelers werden woensdag apart genomen door Campos en Enrique om dat nieuws te horen te krijgen. Ook Kylian Mbappé was niet aanwezig bij de fotoshoot aangezien hij nog altijd in de clinch ligt met de club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!