Transfernieuws

'Tegenvaller voor PSV: Sávio verkiest Spanje boven hernieuwd avontuur Eindhoven'

'Tegenvaller voor PSV: Sávio verkiest Spanje boven hernieuwd avontuur Eindhoven'

11-07-2023 20:45 Laatste update: 20:51

Sávio heeft besloten de aanbieding van PSV naast zich neer te leggen. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. De jonge Braziliaan, die eerder op huurbasis in Eindhoven speelde, gaat naar verluidt naar Girona.

PSV hoopte Sávio opnieuw te huren, maar dit keer met een optie tot koop. Met de recente komst van coach Peter Bosz leek de situatie voor de aanvaller bij PSV in eerste instantie te veranderen. Na een sterke interlandperiode met Brazilië Onder-20, leek een nieuw verblijf in Eindhoven in de maak.

Ondanks de interesse van PSV waren er meer clubs in de markt voor zijn handtekening. AS Roma en Braga zagen het wel zitten, maar Girona zou er nu uiteindelijk met de aanvaller vandoor gaan. Eerder deze week presenteerde de Spaanse club al Daley Blind.

Sávio staat onder contract bij de City Football Group, tot medio 2027. Hoewel hij aangaf graag terug te keren naar PSV, heeft hij er dus voor gekozen zijn toekomst elders te zoeken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!