Transfernieuws

'Oud-verdediger van Ajax kan voor 35 miljoen euro naar Crystal Palace'

'Oud-verdediger van Ajax kan voor 35 miljoen euro naar Crystal Palace'

11-07-2023 14:46 Laatste update: 14:51

Perr Schuurs lijkt hard onderweg naar de Premier League. Crystal Palace heeft een bod van 35 miljoen euro neergelegd voor de oud-verdediger van Ajax, melden Italiaanse media. 

Schuurs verliet in 2022 Ajax en werd voor dertien miljoen euro aan Torino verkocht. De centrale verdediger heeft een sterk seizoen achter de rug en staat goed op de kaart in Engeland: Crystal Palace zou zeer concreet zijn en de Nederlander zo snel mogelijk aan zich willen binden. Ook Liverpool, Napoli en West Ham United lieten de interesse merken. 

DAZN stelt dat Crystal Palace de verdediger een vierjarig contract wil aanbieden en al mondeling akkoord is met de speler. Torino-voorzitter Urbano Cairo is echter nog niet overtuigd. De Italianen verlangen veertig miljoen euro voor de verdediger die vorig jaar nog een derde van dat bedrag kostte. Schuurs liet al weten dat hij niet weet of hij bij Torino blijft. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!