Transfernieuws

'Feyenoord kan rekenen op stevige concurrentie: ook Milan in de markt voor spits'

'Feyenoord kan rekenen op stevige concurrentie: ook Milan in de markt voor spits'

09-07-2023 16:30

Emanuel Emegha staat mogelijk voor een prachtige overstap naar AC Milan. Volgens Corriere dello Sport kan de voormalige speler van Sparta Rotterdam rekenen op interesse van de Italiaanse grootmacht. 

Emegha heeft nog een contract tot medio 2026 bij zijn huidige club, SK Sturm Graz. AC Milan ziet in de Nederlander een welkome versterking voor de spitspositie. Volgens het Italiaanse medium verwacht de nummer vier van de Serie A van afgelopen seizoen een deal te kunnen sluiten voor een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro.

Na enkele sterke seizoenen bij Sparta vertrok Emegha naar Antwerp FC. Na een kort verblijf in België werd hij verkocht aan Sturm Graz. In Oostenrijk was hij in 36 wedstrijden goed voor tien doelpunten en vijf assists.

Eerder in deze transferperiode werd de aanvaller ook in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. Ook zouden Red Bull Salzburg en AS Roma interesse hebben getoond in de spits. De hoge vraagprijs en toenemende concurrentie voor Emegha maken een overstap naar De Kuip steeds onrealistischer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!