Transfernieuws

'Feyenoord meldt zich met Salzburg en Roma voor 'vergeten' Nederlandse spits'

'Feyenoord meldt zich met Salzburg en Roma voor 'vergeten' Nederlandse spits'

07-07-2023 13:27

Feyenoord zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Emanuel Emegha. De Nederlandse spits is actief bij Sturm Graz en zou een mijoenenbedrag moeten kosten. 

Het Oostenrijkse Krone schrijft dat Feyenoord zich naast Red Bull Salzburg en AS Roma meldt voor de spits. De interesse van Salzburg en Roma was in mei al bekend, maar nu voegen de Rotterdammers zich daarbij. De interesse van Feyenoord is opvallend, aangezien Emegha zijn jeugdopleiding en eerste successen bij stadsgenoot Sparta Rotterdam boekte. 

Emegha ligt tot 2026 onder contract in Oostenrijk en zou twaalf miljoen euro moeten kosten. Feyenoord heeft met het behalen van de Champions League-groepsfase een flinke vetpot, maar het is onduidelijk of de landskampioen bereid is een dergelijk bedrag op tafel te leggen. Daarnaast stelde trainer Arne Slot donderdag nog dat het financiële lek van de afgelopen jaren nog niet is gedicht met het succesvolle seizoen van 2022-2023. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!