'Gravenberch genoemd bij Real Madrid, Ajacied is niet eerste keus'

'Gravenberch genoemd bij Real Madrid, Ajacied is niet eerste keus'

Real Madrid heeft Ryan Gravenberch op de korrel. De Koninklijke gaat na dit seizoen op zoek naar een vervanger van Casemiro. Real ziet Gravenberch als een groot talent, al lijkt AS Monaco-middenvelder Aurélien Tchouaméni op dit moment de voorkeur te genieten van De Koninklijke.

Dat meldt Marca. Het is niet de eerste keer dat Gravenberch wordt gelinkt aan Real Madrid. De contractsituatie van de Ajacied biedt kansen voor Real: Gravenberch ligt nog tot medio 2023 vast in Amsterdam. Daardoor moet Ajax het contract van Gravenberch verlengen of hem komende zomer verkopen om een mooie transfersom over te houden.

Marca meldt dat veel andere Europese topclubs Gravenberch ook als een interessante optie zien. De Madrileense krant verwacht niet dat de Oranje-international direct naar Real vertrekt. Daarom is Gravenberch niet de eerste keuze van De Koninklijke in de zomerse transferperiode. Tchouaméni, Jude Bellingham (Borussia Dortmund) en Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) staan ook op het lijstje van Real.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie