Transfernieuws

'Ziyech kan teamgenoot worden van Ronaldo, Al-Nassr wil oud-Ajacied wegkapen'

'Ziyech kan teamgenoot worden van Ronaldo, Al-Nassr wil oud-Ajacied wegkapen'

17-06-2023 12:57 Laatste update: 13:15

Al-Nassr is in gesprek met het management van Hakim Ziyech. De Saudische club, waar onder meer Cristiano Ronaldo onder contract staat, wil de 30-jarige oud-Ajacied graag overnemen van Chelsea. Dat meldt het Franse Footmercato vrijdag.

De onderhandelingen zouden al aan de gang zijn. Volgens het medium is Ziyech het lucratieve voorstel dan ook 'serieus aan het bestuderen'. De Saudi's zijn van plan om hem, net als Ronaldo, een groot contract met 'XXL-salaris' aan te bieden.

Ziyech heeft een moeilijk seizoen achter de rug. Hij werd weinig gebruikt door zowel Thomas Tuchel als Graham Potter en zag in de winter op het laatste moment een transfer naar Paris Saint-Germain afketsen. Op het WK in Qatar liet hij zich met Marokko daarentegen wél van zijn beste kant zien. De Leeuwen van de Atlas werden pas in de halve finales uitgeschakeld door Frankrijk.

De in Dronten geboren aanvaller annex middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 op Stamford Bridge. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een transferwaarde van ongeveer 18 miljoen euro.