Transfernieuws

'Slecht nieuws voor Chelsea; Onana neigt naar nieuwe samenwerking met Ten Hag'

'Slecht nieuws voor Chelsea; Onana neigt naar nieuwe samenwerking met Ten Hag'

15-06-2023 15:17 Laatste update: 15:17
1

Chelsea heeft in de strijd om de handtekening van André Onana concurrentie gekregen vanuit bekende hoek. Volgens het Britse tabloid The Guardian heeft namelijk ook Manchester United haar oog laten vallen op de doelman van Internazionale.

Dat heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met het feit dat David de Gea, de huidige keeper van The Red Devils, zijn aflopende contract nog altijd niet heeft verlengd. Wanneer dat ook daadwerkelijk niet gebeurt, moet Erik ten Hag op zoek naar een alternatief. Hij lijkt daarom zijn zinnen te hebben gezet op Onana, met wie hij samenwerkte bij Ajax.

De Kameroener zou een nieuwe samenwerking naar verluidt wel zien zitten. Bij Inter staat hij momenteel op de nominatie om verkocht te worden, omdat de Milanezen met enige financiële problemen kampen. Naast Onana zou United ook Diogo Costa van FC Porto in de gaten houden.

Chelsea zou daarentegen afgelopen week al gesprekken hebben gevoerd met een Italiaanse delegatie. Daarin zouden ook de mogelijke huurtransfers van Kalidou Koulibaly en Romelu Lukaku zijn besproken, maar Chelsea wil beide heren het liefst verkopen. Lukaku werd afgelopen seizoen al verhuurd aan de Champions League-finalist.