Nieuws

Meulensteen hekelt handelswijze RKC: 'Helemaal klaar met alles eromheen'

Meulensteen hekelt handelswijze RKC: 'Helemaal klaar met alles eromheen'

19 January - 14:12
0

Melle Meulensteen heeft zich uitgelaten over de interesse van Willem II. De aanvoerder van RKC Waalwijk wil zelf dolgraag overstappen naar de buurman, al weigert RKC hem te laten gaan.

De Waalwijkers houden hem aan zijn contract, hoewel het in verval geraakte Willem II bereidt is om ver te gaan voor Meulensteen. "Ik vind het wel een stap vooruit. Als je naar de geschiedenis kijkt en dan met name de stappen die spelers daarna hebben gemaakt", reageert de hoofdrolspeler tegenover De Telegraaf. "Je moet naar je opties kijken. Ik heb er op dit maar moment maar één. In de coronamarkt zijn er niet zoveel clubs, die zo’n bedrag betalen."

Dat RKC tegenstribbelt, is tegen het zere been van Meulesteen aan. "Ik ben helemaal klaar met alles eromheen", zegt de 22-jarige centrumverdediger. "Al die gesprekken en zo. Dat maakt voetbal niet leuk. Het is aan de clubs. Ik heb gezegd hoe ik erin sta. Ik heb mezelf er van afgesloten nu. Als ze eruit komen, komen ze eruit. Maar er zijn nog veel dingen die moeten gebeuren."

In de Eredivisie gaan RKC en Willem II nek aan nek. De Tilburgers naderen de gevarenzone met een huidige vijftiende plaats. RKC heeft één punt meer dan de Tricolores

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie