Nieuws

Arnesen geniet van Feyenoord, maar had rol bij rivaal niet afgewezen: 'Praten kan'

Arnesen geniet van Feyenoord, maar had rol bij rivaal niet afgewezen: 'Praten kan'

07-05-2023 11:02
2

Frank Arnesen geniet van de prestaties van Feyenoord. De voormalig technisch directeur van de Rotterdammers ziet zijn voormalige club afstevenen op de titel, maar was na zijn vertrek ook graag bij de Amsterdamse rivaal aan de slag gegaan.

Onder het technisch beleid van Arnesen bereikte Feyenoord afgelopen seizoen de finale van de Conference League. Dat seizoen wordt als opmaat gezien voor het huidige succesvolle seizoen van Feyenoord. "Ik ben hartstikke blij voor de mensen die er zitten", vertelt de Deen bij Goedemorgen Eredivisie. "Ik heb dagelijks met ze gewerkt en ik heb gezien hoe wij vorig jaar veel bereikt hebben door de finale van de Conference League te halen. Ik ben heel blij met hoe het gaat. Of ik daar nu een groot of klein aandeel in had, interesseert me niet zo veel. Ik deed gewoon mijn best."

Na zijn vertrek werd Arnesen meerdere malen gelinkt aan een rol bij Ajax. "Praten kan altijd. Maar of ik het zou doen, weet ik niet. Ik heb natuurlijk bij Ajax gevoetbald, dus ik heb een verleden. Maar ik heb er sowieso helemaal niet aan gedacht. Ik was meer aan het kijken hoe het gaat met mezelf. Lekker vakantie vieren." Op de vraag of hij de telefoon had opgehangen als Ajax had gebeld antwoorde Arnesen gevat. "Nee, waarschijnlijk niet."