Nieuws

Jansen wil Premier League in: 'Goed blijven presteren, daarna zien we wel'

Jansen wil Premier League in: 'Goed blijven presteren, daarna zien we wel'

27-03-2023 08:08

Pascal Jansen hoopt ooit aan de slag te gaan als manager in de Premier League. De trainer van AZ heeft bijgetekend in Alkmaar, maar hoopt ooit een dergelijke route als Erik ten Hag af te leggen.

Jansen is zondag te gast bij Studio Voetbal en vertelt over zijn ambities. AZ hoeft zich geen zorgen te maken dat de trainer de komende zomer bij een andere topclub aan de slag gaat. "Alles is mogelijk, zeggen ze dan, toch? Nee hoor, dat is gekkigheid. Ik heb voor twee jaar bijgetekend, dus er is voor mij helemaal geen reden om weg te gaan."

De trainer houdt een boekje bij waarin hij zijn ontwikkelingen en ambities bijhoudt. "Wat ik in dat boekje bijhoud, is mijn ontwikkeling als coach. En de route, die ik heb benoemd als: On my way becoming a Premier League manager", stelt Jansen. "Daarin hoop ik bepaalde stappen te doorlopen en die kans ooit te krijgen. Maar voorwaardelijk is natuurlijk dat ik eerst goed blijf presteren met mijn staf en mijn spelers. En dan zien we wel."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!