Nieuws

Opstelling Feyenoord bekend: Dilrosun als middenvelder, Trauner terug bij selectie

Opstelling Feyenoord bekend: Dilrosun als middenvelder, Trauner terug bij selectie

26-02-2023 11:12

Arne Slot kiest er voor om Javairô Dilrosun te tegen Fortuna Sittard te positioneren op het middenveld. Orkun Kokcü keert na zijn schorsing weer terug in de basis van de Rotterdammers.

Slot kiest er wederom voor om Dilrosun op het middenveld te zetten. De aanvaller moest dit noodgedwongen doen tegen AZ aangezien Kokcü toen afwezig was. Nu Quinten Timber wederom geblesseerd is mag de aanvaller zijn plek op het middenveld overnemen. Door het doorschuiven van Dilrosun is er in de aanval plek voor Oussama Idrissi en Alireza Jahanbakhsh. Laatstgenoemde is fit genoeg om te starten en is de laatste weken in vorm. De Iraniër scoorde drie maal in de laatste vier wedstrijden.

Gernot Trauner zit voor het eerst sinds november weer bij de wedstrijdselectie. De verdediger keert terug van een zware blessure, maar zit tegen Fortuna wel nog op de bank. Centraal in de verdediging staat daardoor Lutsharel Geertuida.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman, Wieffer, Kökçü, Dilrosun, Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!