Nieuws

Garnacho drijft de spot met speler van Barcelona na zege van Manchester United

Garnacho drijft de spot met speler van Barcelona na zege van Manchester United

24-02-2023 13:33

Manchester United rekende donderdagavond af met FC Barcelona, maar dat was voor United-speler Alejandro Garnacho nog niet genoeg. De 18-jarige Argentijn nam Pedri in de maling.

Garnacho plaatste na afloop van het duel een foto waarop hij met het brilhandgebaar te zien was. Dat is precies de manier waarop Pedri altijd zijn doelpunten viert. Tekstueel deed de Argentijn er nog een schepje bovenop. In zijn bijschrift was vrij vertaald te lezen: 'De grote club gaat door naar de volgende ronde'.

Waarom Garnacho het nodig vond om de foto op deze manier in te steken, is onduidelijk. Een mogelijke reden is het verleden dat hij in Spanje heeft. De aanvaller kwam in de jeugd uit bij Atlético Madrid.

Pedri zelf stond donderdagavond niet op het veld. De jongeling herstelt momenteel van een blessure die hem volgens Spaanse media nog enkele weken aan de kant zal houden. De wedstrijd tegen Alméria van aanstaande zondag komt dan ook veel te vroeg voor hem.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alejandro Garnacho (@garnacho7)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!