Nieuws

Uitblinker Dilrosun vanaf de bank belangrijk voor Feyenoord: 'Wil altijd spelen'

Uitblinker Dilrosun vanaf de bank belangrijk voor Feyenoord: 'Wil altijd spelen'

09-02-2023 11:48

Javairô Dilrosun beleefde persoonlijk een goede wedstrijd bij Feyenoord tegen FC Emmen, maar als team had de aanvaller het liever anders gezien. De Rotterdammers wisten zich pas na penalty’s te ontdoen van NEC Nijmegen.

Dilrosun gaf twee assists en scoorde een geweldig doelpunt in De Kuip. "Persoonlijk was het een leuke avond, maar als team moeten we het eerder beslissen en hebben we te lang moeten strijden voor de winst. We moeten blij zijn dat we door zijn, maar we moeten hem natuurlijk eerder winnen. Met 50 schoten op goal moet je er meer uithalen. NEC is maar vier keer bij onze goal geweest, dus ook aan die kant hebben we werk aan de winkel."

Met zijn eigen optreden is de aanvaller tevreden. "Met twee assists en een goal heb ik een goede avond gehad. Daar doe je het voor als je mag invallen. De goal zat er lekker in en dan denk je dat de wedstrijd is gespeeld. Toch maakten zij de 4-4 en moet je penalty’s gaan nemen. Het was een knotsgekke wedstrijd en we moeten vooral blij zijn dat we door zijn. Het is alleen jammer dat we zo diep hebben moeten gaan. Nu moeten we herstellen en zorgen dat we fit zijn richting zondag."

Dilrosun baalde dat hij niet vanaf de aftrap mocht beginnen van Arne Slot. "Je wilt elke wedstrijd spelen en jammer genoeg mocht ik vandaag niet starten. Ik ben wel goed ingevallen denk ik. Ik zie zondag wel waar de trainer me wil hebben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!