Nieuws

'Spierblessure houdt El Ghazi zeker enkele weken aan de kant bij PSV'

'Spierblessure houdt El Ghazi zeker enkele weken aan de kant bij PSV'

05-02-2023 20:53

Volgens Ruud van Nistelrooij staat Anwar El Ghazi enkele weken aan de kant met een spierblessure. De aanvaller van PSV opende de score in de topper tegen Feyenoord (2-2), maar moest ook al vroeg in de wedstrijd het veld geblesseerd verlaten.

Na afloop ging Van Nistelrooij op de persconferentie kort in over de situatie van zijn vleugelaanvaller. "We moeten afwachten wat de ernst is, maar een kwestie van weken zal het wel zijn. Heel erg jammer voor ons als team. We hebben hem namelijk hard nodig." Sinds het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke is El Ghazi een van de spelers die het voorin moet doen voor de Eindhovenaren.

In De Kuip wist hij al na acht minuten het net te vinden. Het was zijn vierde doelpunt in dertien Eredivisiewedstrijden voor PSV. De 27-jarige kwam in de zomer voor 2,5 miljoen euro over van Aston Villa.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!