Transfernieuws

'Ongelukkige Ziyech kan deze maand nog een binnenlandse transfer maken'

'Ongelukkige Ziyech kan deze maand nog een binnenlandse transfer maken'

17-01-2023 12:54 Laatste update: 12:54

Hakim Ziyech heeft zich in de kijker gespeeld bij Newcastle United. De Marokkaanse balvirtuoos kan Chelsea deze maand nog gaan verlaten voor de huidige nummer drie van de Premier League.

Newcastle United wil zich deze winter nog versterken met drie spelers van Chelsea, meldt The Telegraph. Ziyech, Conor Gallagher en Ruben Loftus-Cheek staan op het verlanglijstje van The Magpies. Middenvelders Gallagher en Loftus-Cheek zouden naar verluidt niet mogen vertrekken van manager Graham Potter vanwege de personele problemen. De Engelse krant laat weten dat Chelsea wel in gesprek wil gaan over een eventuele transfer van Ziyech.

Chelsea haalde deze transferperiode met João Félix en Mykhaylo Mudryk al twee nieuwe aanvallers, waardoor de situatie van Ziyech bij The Blues vrij uitzichtloos lijkt. Dankzij een uitstekend WK met Marokko in Qatar, heeft de ex-Ajacied toch de interesse van Newcastle United gewekt. Het is nog niet duidelijk welk bedrag de Londense grootmacht wil vangen voor Ziyech.

De Marokkaanse balvirtuoos speelde tot dusver al bijna honderd officiële wedstrijden (97) voor Chelsea. In deze duels was hij goed voor veertien doelpunten en elf assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!