Nieuws

Te Kloese ontkracht geruchten: 'We wilden Arnesen in bescherming nemen'

Te Kloese ontkracht geruchten: 'We wilden Arnesen in bescherming nemen'

23-12-2022 09:20

Dennis te Kloese ontkent dat hij van Frank Arnesen af wilde. De Feyenoord-directeur laat weten dat hij niet verder is gegaan met de technisch directeur wegens medische redenen.

Arnesen, die afgelopen seizoen last had van een bacteriële infectie in zijn knie, vertelde een paar maanden geleden bij ESPN dat hij het gevoel had dat Feyenoord van hem af wilde. "Dat is nooit het geval geweest. Anders hadden we in eerste instantie niet verlengd", zegt Te Kloese stellig in gesprek met Voetbal International. "Wel wilden we de persoon in bescherming nemen. Uiteindelijk kom je bij de vraag uit wat in het belang van Feyenoord is."

"We wilden niet steunen op iemand die maar een bepaald percentage van zijn werkzaamheden kan doen. Dat zou geen goed beleid zijn. De beslissing is gemaakt op medische gronden", vervolgt de Feyenoord-directeur, die evenals Ajax en PSV nog geen nieuwe technische man heeft aangesteld. "Best bijzonder. Blijkbaar is het niet zo eenvoudig om de ideale constructie te vinden. We hebben er geen haast mee. We zitten midden in het seizoen en de kandidaten zitten meestal ook ergens midden in het seizoen."