Nieuws

'Financieel onderzoek onthult: 'United wilde Van de Beek ruilen voor Amerikaan''

'Financieel onderzoek onthult: 'United wilde Van de Beek ruilen voor Amerikaan''

04-12-2022 10:15 Laatste update: 10:19
0

Manchester United zou hebben geprobeerd Donny van de Beek te ruilen voor Juventus-middenvelder Weston McKennie. Dat bewijs werd getoond in het lopende onderzoek naar financiële transacties van de Italianen, aldus de Italiaanse journalist Marco Guidi.

Wegens financiële onregelmatigheden wordt momenteel bewijsmateriaal afgelegd aan de rechters. Daarbij wordt gesuggereerd dat The Red Devils in augustus 2021 een ruilovereenkomst probeerden te sluiten tussen Van de Beek en de Amerikaanse McKennie. Van de Beek verhuisde voor bijna 40 miljoen euro van Ajax naar Manchester United, maar komt daar tot op heden nooit echt uit de verf als basisspeler.

De ruil ging echter niet door en dus bleven beide spelers bij hun oorspronkelijke werkgever. McKennie is daarentegen nog steeds een zeer gewilde middenvelder. Hij wordt de laatste tijd nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur. Zaterdagavond ging de geboren Texaan met 3-1 ten onder in de achtste finales van het WK tegen Nederland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie