Reactie

Scholes kritisch op United: 'Nonsens wat Ten Hag doet, Antony one-trick pony'

Scholes kritisch op United: 'Nonsens wat Ten Hag doet, Antony one-trick pony'

07-10-2022 10:18 Laatste update: 10:19

Manchester United-legende Paul Scholes heeft vol onbegrip naar de Manchester Derby van afgelopen zondag zitten kijen. De voormalig middenvelder begreep Erik ten Hag niet toen hij Cristiano Ronaldo op de bank liet. Ook is hij nog niet zeker van Antony, vertelt hij bij BT, opgetekend door VI

"Ik vind het complete nonsens om Ronaldo op de bank te houden vanwege zijn carrière. Die man wil op het veld staan. Hij zag dat de ploeg het moeilijk had in de eerste helft en wilde helpen", opent Scholes. "Als Ten Hag dat zo zegt, snapt hij volgens mij de mentaliteit van een grote speler niet. Cristiano had natuurlijk willen starten en oogde boos op de bank." 

Van de oud-Ajacied Antony is hij nog niet overtuigd. "Antony oogt een beetje als een one-trick pony. Hij snijdt steeds naar binnen en kiest dan voor een pass naar de back of een schot. Hij moet zich daar zeker nog in ontwikkelen, maar hij is er pas net", besluit hij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!