Nieuws

'Zagen aan stoelpoten van Buijs is bij Mechelen al na zeven wedstrijden begonnen'

'Zagen aan stoelpoten van Buijs is bij Mechelen al na zeven wedstrijden begonnen'

6 september - 08:03
0

Danny Buijs is ronduit beroerd begonnen aan zijn eerste trainersklus over de landsgrenzen bij KV Mechelen. Met zeven punten uit zeven duels is het zagen aan de stoelpoten van de Nederlander begonnen. Volgens Het Nieuwsblad krijgt de oefenmeester voorlopig nog het vertrouwen bij de club.

Bij KV Mechelen werd Buijs aangesteld als opvolger van de naar KRC Genk vertrokken Wouter Vrancken. Het sterke spel dat gespeeld werd onder zijn voorganger, weet Buijs nog geen vervolg te geven. Een teleurstellende elfde plaats is het resultaat na zeven wedstrijden. 'Danny Buijs moet (nog) niet voor zijn job vrezen', kopt Het Nieuwsblad.

Volgens de Nederlandstalige krant krijgt Buijs 'nog wat tijd' van het bestuur van Mechelen. 'Het bestuur is van mening dat ook met de vele blessures, het juiste materiaal voor handen is om resultaten te boeken.' De trainer zou er inmiddels voor openstaan om zijn aanpak bij te schuren om zo een ommekeer in te luiden. Buijs heeft bij Mechelen een contract voor onbepaalde tijd getekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie