Nieuws

VI: Ajacied Hansen staat in de belangstelling van Duitse én Belgische club

VI: Ajacied Hansen staat in de belangstelling van Duitse én Belgische club

23-08-2022 16:59

Ajax wil graag het contract van Sontje Hansen verlengen, meldt Voetbal International. Er zijn echter kapers op de kust voor de Amsterdammers, zo willen Eintracht Frankfurt en RSC Anderlecht de talentvolle vleugelaanvaller inlijven.

'De Belgische en Duitse club hebben hun interesse inmiddels officieel kenbaar gemaakt bij het management van Hansen', schrijft VI. De twintigjarige aanvaller van Ajax heeft nog een eenjarig contract in de Johan Cruijff Arena, waardoor de regerend landskampioen hoopt op een nieuwe, langere verbintenis. Naar verluidt lopen er gesprekken over een contractverlenging, maar er strijden meerdere clubs om de handtekening van de Ajacied.

Hansen is enorm goed aan het nieuwe seizoen begonnen bij Jong Ajax. De aanvaller produceerde maandag onder meer twee treffers in het thuisduel met De Graafschap. Tot op heden speelde Hansen 63 wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij negen keer scoorde en tien assists leverde. Ook maakte hij op zeventienjarige leeftijd zijn opwachting in Ajax 1 in het bekerduel met Telstar. In totaal kwam de frivole buitenspeler tot twee optredens in de Amsterdamse hoofdmacht.