Nieuws

Strand Larsen: 'Mentaal vermoeid op training en als ik thuiskom'

Strand Larsen: 'Mentaal vermoeid op training en als ik thuiskom'

17-08-2022 09:30
10

Jörgen Strand Larsen wil bij FC Groningen vertrekken, zo veel is inmiddels duidelijk. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is niet onder de indruk van de uitlatingen van de Noorse spits en houdt hem aan zijn contract.

Na de 6-1 veegpartij bij Ajax stond de 22-jarige aanvaller diverse Nederlandse pers te woord. Daarin liep hij leeg over de handelswijze van FC Groningen. "Nu er serieuze biedingen op tafel liggen, vind ik dat de club de situatie beter moet aanpakken. Ook voor mijn carrière. Het gaat niet per se om vertrekken, maar om respect richting mij", liet hij onder meer optekenen.

In Noorse media ging Strand Larsen nog wat verder. "Dit is hoe Groningen omgaat met zijn spelers", zei hij tegen TV2. "Ik ben mentaal vermoeid in de training en ik ben mentaal vermoeid als ik thuiskom. Dat is nieuw voor mij en moeilijk om mee om te gaan."

Onder meer het Engelse Middlesbrough is geïnteresseerd in Strand Larsen. Naar verluidt zijn zij bereid tien miljoen euro te betalen voor de clubtopscorer van de voorbije twee seizoenen. Fledderus is niet onder de indruk van de uitlatingen van zijn speler en blijft stoïcijns. "Ik ben duidelijk geweest", vertelde de beleidsbepaler aan het Dagblad van het Noorden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!