Transfernieuws

'Feyenoord blijft doordenderen: pijlen gericht op multifunctionele Argentijn'

'Feyenoord blijft doordenderen: pijlen gericht op multifunctionele Argentijn'

09-08-2022 22:40 Laatste update: 22:47

Feyenoord is bezig met de zoveelste aanwinst deze zomer. Volgens 1908nl zijn de Rotterdammers bezig met de komst van Ezequiel Ballaude.

De interesse van Feyenoord komt niet uit de lucht vallen, maar nu Cole Basset op weg is naar Fortuna Sittard. Bullaude heeft een contract tot medio 2024 bij Godoy Cruz.

Ook AZ was bezig met de komst van de 21-jarige Argentijnse middenvelder.  "Wachten doen we ook niet oneindig, dus er zit nu wel wat druk op", zei technisch directeur Max Huiberts drie weken geleden tegenover het Noordhollands Dagblad.

De Alkmaarders zouden vier miljoen euro hebben geboden op de veelzijdige Argentijn. Hij zou zowel op het middenveld als op linksbuiten uit de voeten kunnen.

Het zou de elfde aanwinst kunnen worden voor de Rotterdammers. Marcos López, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez, Javairo Dilrosun en Quinten Timber kwamen eerder al naar De Kuip. Ook Coritiba-aanvaller Igor Paixão zou in aantocht zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!