Transfernieuws

'Go Ahead-smaakmaker Córdoba laat contract ontbinden bij Bilbao, AZ op vinkentouw'

'Go Ahead-smaakmaker Córdoba laat contract ontbinden bij Bilbao, AZ op vinkentouw'

08-07-2022 11:59 Laatste update: 13:47

Iñigo Córdoba heeft zijn contract bij Athletic Bilbao laten ontbinden, meldt Voetbal International. Zowaar kan de smaakmaker van Go Ahead Eagles afgelopen seizoen op zoek naar een andere club.

De 25-jarige Córdoba keerde na een goed seizoen bij Go Ahead Eagles terug naar Spanje, maar al snel werd duidelijk dat de linksbuiten niet in de plannen van Ernesto Valverde voor zou komen. De Spanjaar had nog een contract tot medio 2023 bij de Baskische Primera División-club, maar in goed overleg is dat ontbonden. Córdoba speelde uiteindelijk 96 wedstrijden voor de Basken.

Bij Kowet maakte de Spaanse aanvaller een goede indruk in de Eredivisie. Córdoba was goed voor twaalf goals en twee assists in 35 wedstrijden. De Eredivisionist had een optie tot koop, maar die werd niet gelicht.

Onder meer AZ had al interesse in de Spaanse linksbuiten, meldde de Spaanse tak van GOAL. Nu de vleugelaanvaller transfervrij is zullen daar meer clubs bij komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!