Breaking news

'United 'in de overtreffende trap': Ajax krijgt Martínez-bod van vijftig miljoen'

'United 'in de overtreffende trap': Ajax krijgt Martínez-bod van vijftig miljoen'

08-07-2022 06:46 Laatste update: 07:00
1

Manchester United heeft een tandje bij gezet voor de komst van Lisandro Martínez. De Engelse grootmacht heeft volgens De Telegraaf vijftig miljoen euro geboden op de verdediger van Ajax.  

De ochtendkrant meldt dat de directie van de landskampioen zich nu moet gaan buigen over het bod. Dat zal in overleg met de Raad van Commissarissen gaan. De Amsterdammers lieten van begin af aan weten hoog in de boom te gaan zitten voor Martínez: vijftig miljoen euro was de vraagprijs. Nu heeft het United van Erik ten Hag dat bedrag dus op tafel gelegd. Het bod van de Premier League-gigant is inclusief ‘goed haalbare bonussen’.

Martínez wil zelf de stap in ieder geval dolgraag maken. De voor zeven miljoen uit Argentinië overgekomen linkspoot kan naar verluidt drie keer zoveel verdienen bij de Engelse grootmacht en de verdediger droomt van spelen in de Premier League.

Het bod van United doet de clubleiding denken aan de onderhandelingen rondom David Neres in 2019. Het Chinese Guangzhou Evergrande bood destijds rond de vijftig miljoen euro voor de Braziliaan. Ajax verwees dit bod naar de prullenbak en de vleugelflitser werd uiteindelijk afgelopen winter voor maar vijftien miljoen euro aan Shakhtar Donetsk verkocht. De Amsterdammers vrezen dat ook de prijs van Martínez zou kunnen kelderen na een minder Champions League-seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!