Nieuws

Deze scheidsrechter fluit zondag de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC

Deze scheidsrechter fluit zondag de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC

21 april - 14:25 Laatste update: 14:25

De KNVB heeft bevestigd dat Serdar Gözübüyük is aangesteld als scheidsrechter voor de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC van zondag 21 april. Het is de tweede keer dat de 38-jarige Gözübüyük een bekerfinale gaat leiden.

Gözübüyük floot eerder de eindstrijd tussen Willem II en Ajax in 2019. Dit seizoen heeft hij Feyenoord meerdere keren gefloten, waaronder in de overwinningen op Ajax, Excelsior en Vitesse, en in het gelijkspel tegen PSV. NEC zag hem dit seizoen slechts eenmaal in actie tijdens de remise tegen Sparta Rotterdam.

Gözübüyük wordt in De Kuip bijgestaan door assistent-scheidsrechters Erwin Zeinstra en Johan Balder. Jeroen Manschot vervult de rol van vierde official. Pol van Boekel doet samen met assistent Patrick Inia dienst als VAR.

De finale tussen Feyenoord en NEC begint zondag 21 april om 18.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij VoetbalNieuws.nl. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!