Transfernieuws

'Chelsea bereidt bod van zestig miljoen voor op felbegeerde Oranje-international'

'Chelsea bereidt bod van zestig miljoen voor op felbegeerde Oranje-international'

15 april - 15:32 Laatste update: 15:41

Chelsea zou zich voorbereiden om een miljoenenbod op Teun Koopmeiners uit te brengen, zo weet Sportmediaset naar buiten te brengen. De middenvelder van Atalanta staat er na zijn uitblinkende prestaties tegen Liverpool (0-3) nog beter op in de Premier League. Koopmeiners zou ook al op de radar van Manchester United en Liverpool staan.

In Londen zou men bereid zijn om zestig miljoen euro neer te tellen voor Koopmeiners, die dit seizoen al goed is voor dertien doelpunten en vier assists. Zijn meest recente optreden in Engeland zou hem nog beter op de radar van menig grootmacht hebben gezet. Eerder werd al bekend dat Koopmeiners aan interesse geen gebrek heeft. Na de eerdergenoemde Engelse grootmachten, zou ook Juventus gecharmeerd zijn van de Oranje-international.

Koopmeiners vertrok in de zomer van 2021 bij AZ voor een overstap naar Atalanta. Daar heeft de middenvelder een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. In 116 wedstrijden is de 21-voudig international goed voor twaalf assists en 27 doelpunten. Met nog een contract tot medio 2027 wordt de waarde van Koopmeiners op veertig miljoen geschat. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!